OM OSS

Vilka är vi?

OM OSS

PEAO grundades 2019 efter att ständigt fått höra samma problem från kund efter kund, att dom ofta inte tid att svara i telefonen, sitter upptagna, blir störda och lär avbryta det dom håller på med för att svara. Det var här idén om Telefonpassning föddes.


Vi hjälper stora som små företag, kommuner och offentlig förvaltning med olika telefonpassningsuppdrag. Våra största kunder har fler än 1 000 anställda i olika länder och våra minsta kunder är enmansföretag som ser fördelen av att aldrig förlora ett samtal.


När du anlitar PEAO försäkrar du dig om att dina kunder alltid får ett personligt svar av en professionella telefonist som svarar i ert företags namn.

Ditt företags tillgänglighet ökar och du och dina kollegor kan lugnt ägna er åt kärnverksamheten.


En förutsättning för att kunna tillhandahålla telefonpassning av högsta kvalitet är självklart att vår viktigaste resurs, våra medarbetare, känner delaktighet och trivs med sitt arbete. Trygghet är därför viktigt för oss på PEAO, både vad gäller vår servicekvalitet och våra anställda. Vi värnar om en god personalpolitik, t ex är alla våra telefonister fast anställda vilket borgar för att de lär känna dig och ditt företag på ett bra sätt. Det medför också att våra telefonister känner ett stort engagemang i samtalen med ditt företags kunder vilket skapar ett medvärde för tjänsten.


 
 
 
 
 
 

FYLL I FORMULÄRET

Telefon: 072-442 00 27
E-post: info@peao.se

COPYRIGHT © PEAO 2020